logo songteksten.net

'James Brown stierf geen natuurlijke dood'

(Novum) - Soullegende James Brown is volgens zijn voormalig woordvoerder Jacque Hollander vermoord. Zij heeft een privédetective ingehuurd om de dood van Brown te onderzoeken, vertelt ze aan het Amerikaanse tijdschrift The Globe.

Hollander accepteert niet dat de zanger in 2006 gestorven is aan een hartaanval, maar gelooft dat hij is vermoord. De reden waarom zij dit denkt, is niet bekend. Hollander zegt bovendien bedreigd te zijn met de dood, nadat zij haar twijfels openbaar heeft gemaakt en ze is hierdoor gedwongen onder te duiken.

Browns schoonzoon Darren Lumar, die in november 2008 overleed, is volgens Hollander ook vermoord. Lumar vertelde in datzelfde jaar in een tv-programma dat hij zo zijn twijfels heeft over de doodsoorzaak van Brown. "Er is geen bot in mijn lichaam dat gelooft dat mijn schoonvader is overleden aan een hartaanval."

Volgens de voormalig woordvoerder is Lumar vermoord, omdat hij te veel wist. "Hij wilde de waarheid naar buiten brengen over wat er met James Brown is gebeurd." Brown stierf in 2006 op eerste kerstdag op 73-jarige leeftijd, nadat zijn hart ermee ophield.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren