logo songteksten.net

Adele herovert koppositie albumlijst

(Novum) - Adele zit weer op de troon in de Album Top 100. De Britse zangeres, die al 34 weken in de hitlijst staat met haar tweede plaat 21, herovert de koppositie deze week van De Toppers. De cd Toppers in Concert 2011 kwam vorige week op nummer 1 binnen.

Gerard Joling, René Froger, Jeroen van der Boom en Gordon moeten deze week genoegen nemen met de vijfde positie. De albums van David Guetta, Red Hot Chili Peppers, Dream Theater en Adele gingen vaker over de toonbank.

Ook de Single Top 100 heeft een nieuwe nummer 1. Somebody That I Used to Know van Gotye ft. Kimbra voert de lijst deze week aan. Kijk Me Na van Keizer en De Munnik, dat vorige week nog op de hoogste positie prijkte, zakt naar de vierde plek. Hun grootste concurrenten Nick & Thomas staan met hun Sterker Nu Dan Ooit op nummer zes.

Paradise, de nieuwe single van Coldplay, legt het nipt af tegen Somebody That I Used to Know. Het nieuwe nummer van Coldplay verscheen dinsdag. Paradise is de tweede single van de plaat Mylo Xyloto, die op 24 oktober verschijnt.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren