logo songteksten.net

Marco Borsato hoopt op tijdig herstel

(Novum) - Marco Borsato weet nog niet of hij op tijd is hersteld voor de concertreeks die hij vanaf eind oktober heeft gepland. Bij de zanger werd vorige maand een poliep op de stembanden verwijderd. Borsato weet nog niet wanneer hij weer mag zingen.

"Dat het goedkomt met mijn stem staat vast", vertelt hij aan De Telegraaf. "Het is alleen te hopen dat het volledige herstel op tijd komt." Op 28 oktober begint Marco's najaarstournee van veertig optredens. "Twee uur zingen per avond. Om dat vol te kunnen houden, mag er nu niks misgaan."

Borsato geeft toe dat hij misschien een ruimere pauze in zou moeten lassen, net als Jan Smit deed toen hij met een poliep te kampen had. "Maar ik ben niet zo geduldig. Ik mocht eigenlijk niet te veel praten. Dat vergat ik als ik bijvoorbeeld de kinderen corrigerend toesprak."

Ook kan Marco zijn emoties moeilijk in bedwang houden tijdens zijn werkzaamheden als coach bij The Voice of Holland. "Het is zo geweldig dat ik nu zelfs spijt heb dat ik de eerste keer nee heb gezegd."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren