logo songteksten.net

Jan Kooijman niet bang voor carrièredip

(Novum) - Jan Kooijman is niet bang om van zijn voetstuk te vallen. De 30-jarige Kooijman, die onder meer acteert in Goede Tijden, Slechte Tijden, jureert in So You Think You Can Dance en vorig jaar de Televizier Talent Award won, beseft dat het ieder moment afgelopen kan zijn met zijn succes.

"Als je dat in je achterhoofd houdt, kun je ook niet snel teleurgesteld raken", vertelt Jan voor de camera van Novum Nieuws. "Als het morgen allemaal voorbij is, heb ik een enorm ei gelegd en dan is het ook goed."

Kooijman heeft naar eigen zeggen 'heel erg' genoten van alles wat het afgelopen jaar op zijn pad kwam. "Ik heb waanzinnig werk en er komt steeds meer bij. Ik heb een prijs gewonnen, ik mocht naar Amerika voor een andere prijs: het is heel erg veel geweest." Volgens de acteur en danser moet je je succes niet voor lief nemen. "Ik denk dat je het dan redelijk volhoudt."

Naast zijn drukke werkzaamheden werd Kooijman eind juni voor het eerst vader. Hij zegt privé en werk op dit moment goed te kunnen combineren. "Ik ga een nieuwe show doen voor RTL, Goede Tijden, Slechte Tijden gaat in oktober weer beginnen voor mij, ik ben een cd aan het uitbrengen", somt hij op. "Dus ik ben hartstikke lekker bezig en hopelijk blijft dat nog even doorgaan."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren