logo songteksten.net

Sophie Ellis-Bextor hoopt cd in lente af te hebben

(Novum) - Sophie Ellis-Bextor hoopt komend voorjaar de laatste hand te leggen aan haar nieuwe album. Het wordt de vijfde cd van de 32-jarige zangeres die dancehits scoorde als Groovejet (If This Ain't Love) en Murder on the Dancefloor.

"Ik werk momenteel aan een vijfde album en heb onlangs nog een nummer opgenomen met Bob Sinclar", vertelt de Britse zangeres aan Novum Nieuws. "Het project staat nog heel erg in de kinderschoenen, maar is hopelijk in het voorjaar af. Wanneer het album verschijnt durf ik niet te zeggen. Alles wat ik nu zeg is waarschijnlijk fout."

Ellis-Bextors laatste album, Make a Scene, verscheen deze zomer. "Het is een heel positieve plaat, bestemd voor iedereen die houdt van goede dingen in het leven", zegt ze. "Natuurlijk heb ik het niet alleen gedaan en ik ben erg verwend geweest om met zulke goede mensen te werken."

Een van hen was Armin van Buuren. De Nederlandse dj en Ellis-Bextor maakten samen het nummer Not Giving Up on Love. "Hij is echt 'on top of his game'", zegt ze over Van Buuren, met wie ze bovendien meerdere malen op het podium stond. "Hij weet mensen mee te nemen op een reis en ze uit zijn hand te laten eten."

Naast haar carrière is de getrouwde Ellis-Bextor ook druk in de weer met de opvoeding van haar twee kinderen. Die combinatie van werk en gezin gaat de zangeres goed af. "We brengen zo veel mogelijk tijd met elkaar door. En wanneer ik op reis ga, probeer ik mijn reizen erg kort te houden".

Voorlopig is ze vooral bezig met de totstandkoming van haar nieuwe album. Waar Make a Scene nog 'een echte danceplaat' was, gaat Ellis-Bextor op haar nieuwe cd ook 'iets anders doen'. Een hernieuwde samenwerking met Armin van Buuren ziet ze ook wel zitten. "Dolgraag. Ik zou het erg leuk vinden om weer eens met Armin te werken."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren