logo songteksten.net

Loïs Lane wil comeback maken in The Winner Is

(Novum) - Loïs Lane heeft zich opgegeven voor het nieuwe programma The Winner Is om weer in de spotlights te komen. In de talentenshow gaan zangers, zangeressen en groepen de strijd met elkaar aan. Loïs Lane heeft zich aangemeld voor de categorie comeback-acts.

"Het feit dat Suzanne en Monique hier en daar nog zingen op bruiloften en partijen, dat maakt niet uit", vertelt een woordvoerder van Talpa aan De Telegraaf. "Deelnemers aan de comeback-categorie moeten bij het grote publiek uit het oog zijn geraakt. En naar verluidt is dat bij de zusjes het geval." De zusjes Klemann scoorden in de jaren tachtig en negentig enkele hits als It's the First Time.

Ook de 50-jarige Dolly Dot Anita Heilker gaat meedoen aan The Winner Is, omdat ze het mist om op het podium te staan. "Helemaal toen de reünieconcerten met de Dolly Dots in Ahoy er een paar jaar geleden waren, wist ik zeker dat mijn hart daar ligt."

De band Timeless staat ook op de aanmeldingslijst van het nieuwe televisieprogramma. Eric Jacott, de broer van Ruth Jacott, en Marcel Bogarde willen na hun hit Where Is the Love in de jaren negentig hun comeback maken.

Het nieuwe SBS-programma The Winner Is wordt gepresenteerd door Beau van Erven Dorens. De winnaar kan geld verdienen en dat bedrag elke ronde vergroten. Ook kunnen kandidaten deals met elkaar sluiten. De opnames gaan in december van start.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren