logo songteksten.net

Top 40 Awards met artiesten en maatregelen, zonder publiek

De Top 40 Awards gaan, ondanks de aangescherpte coronamaatregelen, toch door. Daarbij wordt wel rekening gehouden met de maatregelen. Zo wordt de uitreiking 's middags al opgenomen, zodat de artiesten voor de avondklok thuis zijn.

"Juist in deze moeilijke tijd willen we luisteraars ook wat vermaak bieden", zegt een woordvoerder van organisator Qmusic desgevraagd aan het ANP. "We hebben er daarom voor gekozen om de Top 40 Awards door te laten gaan, zonder publiek en enkel met een aantal artiesten en genomineerden, op een heel grote locatie."

Daarnaast worden verschillende voorzorgsmaatregelen genomen, zoals afstandsregels, mondkapjes en sneltests voor iedereen bij binnenkomst. Daarmee denkt de radiozender de veiligheid te kunnen waarborgen. "Het is niet zo dat we een groot feest gaan vieren. We reiken in een livestream awards uit en er is een aantal optredens. Wel hopen we de mensen thuis even wat fijne afleiding te bieden en een mooie reden te geven om netjes binnen te blijven."

Onder de optredende artiesten horen Duncan Laurence, Davina Michelle, Racoon, DI-RECT, Armin van Buuren, Rolf Sanchez en Bilal Wahib. Tijdens de awardshow reikt Qmusic dj en Top 40-presentator Domien Verschuuren awards uit voor onder meer Beste Artiest, Beste Nieuwkomer en Grootste Hit. De show wordt woensdag vanaf 19.00 uur online uitgezonden.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren