logo songteksten.net

Sophie Hilbrand zag overal gevaar na geboorte kind

(Novum) - Sophie Hilbrand zag na de geboorte van haar dochter Robin overal gevaar. De BNN-presentatrice, die in september 2009 voor het eerst moeder werd, nam haar dochter de eerste maanden nauwelijks mee naar buiten.

"Met het idee: als we oversteken, komen we natuurlijk onder de stadsbus en zijn we dood", vertelt Sophie aan Grazia. "Of ze wordt gebeten door een hond en is dood." Hilbrand zegt ook een stuk voorzichtiger te zijn geworden. "Toen Robin net was geboren, zat ik als een oud taartje achter het stuur. Dat heeft best lang geduurd."

De 35-jarige Hilbrand kan zichzelf 'helemaal gek maken' als ze aan het werk is. Voor een uitzending van Spuiten en Slikken op Reis maakte ze samen met twee junks heroïne. Vervolgens stormden twee Russische mannen naar binnen, die aan de camera begonnen te trekken. "Toen het gebeurde was ik niet eens bang, maar achteraf dacht ik wel: lekker voor Robin als het mis was gegaan." Toch is Sophie nog steeds bereid risico's te nemen. "Ik ben daarin niet veranderd."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren