logo songteksten.net

Arrestatie Tom Sizemore was misverstand

(Novum) - De arrestatie van Tom Sizemore was het gevolg van een administratief misverstand. De 49-jarige acteur werd dinsdag in de boeien geslagen door de politie van Los Angeles. De politie stond op de stoep bij Sizemore omdat de persoonlijk assistent van de acteur, die bij hem inwoont, wordt verdacht van autodiefstal.

De agenten haalden de naam van de acteur door de computer en zagen een uitstaand arrestatiebevel, wegens het weigeren van een taakstraf. Daarop werd hij gearresteerd. De acteur bleek de taakstraf er al op te hebben zitten.

"Hij heeft de taakstraf al meer dan een jaar geleden volbracht, maar zijn advocaat heeft een fout gemaakt en vergeten een brief naar de rechtbank te sturen", legt de woordvoerder van Sizemores uit aan entertainmentwebsite Radar Online. De acteur werd weer vrijgelaten nadat hij een borgsom van 26 duizend dollar had betaald.

Sizemore was te zien in films als Saving Private Ryan en Black Hawk Down. Hij werd voorheen al verschillende keren opgepakt. In 2003 werd hij veroordeeld voor de mishandeling van zijn toenmalige vriendin.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren