logo songteksten.net

Isa Hoes verlangt weer naar televisie

(Novum) - Isa Hoes wil in de toekomst graag weer in een televisieserie spelen. "Dan heb ik regelmatigere werkuren en kan ik 's avonds bij mijn kinderen zijn", legt de 44-jarige actrice, die doorbrak dankzij Goede Tijden, Slechte Tijden, uit in Beau Monde.

Hoes is de laatste jaren vooral in het theater te vinden. Zo speelde ze in De Gelukkige Huisvrouw en Nacht, Moeder. Momenteel is ze te zien in de toneelversie van When Harry Met Sally. "Ik vind het lastig om de deur achter me dicht te trekken om naar het theater te gaan", legt Isa uit. "Zeker als Merlijn en Vlinder roepen: mama, moet je wéér weg?!"

Isa lijkt naar eigen zeggen helemaal niet op haar nieuwste personage. "Ik lijk niet op Sally, die steeds om Harry heen draait en twijfelt wel-niet-wel-niet. Als ik gecharmeerd ben van iemand, is het gewoon wel. Al zal dat gecompliceerder zijn, mocht ik in de toekomst een man tegenkomen die ik leuk vind. Ik ben bijna twintig jaar met Antonie geweest, dus dat is best heftig."

Hoes' echtgenoot Antonie Kamerling, die ze leerde kennen op de set van Goede Tijden, Slechte Tijden, maakte in oktober een einde aan zijn leven. Kamerling kampte met depressies en stapte op 44-jarige leeftijd uit het leven. Isa vertelt dat ze sinds zijn dood thuis een klankbord mist. "Vroeger had ik een partner die me opbeurde na een zware werkdag. Nu moet ik het hebben van de mensen om me heen."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren