logo songteksten.net

Johnny Depp volgende maand weer voor de rechter

Johnny Depp heeft volgende maand weer een afspraak met de rechter. Ergens tussen 15 en 31 maart vindt er een hoorzitting plaats van het Britse hooggerechtshof over het heropenen van de rechtszaak die de acteur had aangespannen tegen The Sun om het gebruik van de term 'vrouwenmishandelaar', melden Britse media.

Depp kreeg in november te horen dat onvoldoende was bewezen dat er in de zaak sprake was van smaad omdat er genoeg bewijs was dat hij zijn ex-vrouw Amber Heard mishandelde. De acteur wilde in hoger beroep gaan tegen de uitspraak, maar dat werd afgewezen. Depp stapte daarom naar het hooggerechtshof omdat hij wil dat de zaak wordt heropend.

Tijdens de hoorzitting volgende maand krijgt Depp de kans opnieuw zijn verhaal te doen en (nieuw) bewijs aan te leveren dat hij zijn ex niet heeft mishandeld en dat The Sun dus wel smaad heeft gepleegd. Ook het dagblad mag bewijs aanleveren.

De juridische strijd tussen Depp en Heard, die elkaar beschuldigen van mishandeling en zelf ontkennen losse handjes te hebben, is sowieso nog niet voorbij. De acteur sleepte zijn ex voor de rechter na een artikel dat ze schreef over de vermeende mishandeling, waarna zij hem ook aanklaagde. Die zaak staat voor later dit jaar gepland.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren