logo songteksten.net

Inderdaad geen gastartiesten bij halftimeshow The Weeknd

Alhoewel veel fans stiekem op enkele gastartiesten hoopten, heeft The Weeknd zich aan zijn woord gehouden en een solo-optreden gegeven tijdens de halftimeshow van de Super Bowl zondag.

De Canadese zanger, die eigenlijk Abel Tesfaye heet, legde naar verluidt miljoenen dollars bij om de show die hij voor ogen had neer te zetten. The Weeknd pakte dan ook flink uit met het decor en een enorme groep achtergronddansers. Hij kwam op tegen een Las Vegas-achtergrond, zong Can't Feel My Face vanuit een verlicht doolhof en voor het slotnummer Blinding Lights was bijna het hele footballveld gevuld met achtergronddansers die dezelfde kleding droegen als The Weeknd, maar een masker over hun gezicht droegen.

Dat laatste was een verwijzing naar de opvallende look die The Weeknd zich het afgelopen jaar tijdens de promotie van zijn album After Hours vaak heeft aangemeten. Zo verscheen hij bij de American Music Awards met zijn hoofd in het verband en zijn gezicht vol pleisters. In de video clip van Save Your Tears die vorige maand uitkwam, droeg de zanger protheses waardoor het leek alsof hij flink wat plastische chirurgie had laten doen.

The Weeknd had van tevoren al aangegeven zijn halftimeshow geschikt te houden voor het hele gezin en verscheen zelf zonder pleisters, verband of protheses bij zijn optreden. De show duurde dertien minuten, ook zijn hits Starboy, The Hills, I Feel It Coming, Save Your Tears en House of Balloons kwamen daarin voorbij.

Laatst gewijzigd op: 3 jaar geleden

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren