logo songteksten.net

Baby Beyoncé krijgt ster cadeau

(Novum) - De baby van Beyoncé en Jay-Z ziet pas over een paar maanden het levenslicht, maar de stylist van de zangeres weet al wat hij de kleine cadeau gaat doen. "Ik ga het kindje een ster geven", vertelt Phillip Bloch aan het Amerikaanse blad Ok! Magazine.

"Mijn vader heeft mij ooit een ster gegeven voor m'n verjaardag en ik vind het een perfect babycadeautje. Het is een buitengewoon presentje voor iemand die toch al alles heeft." Beyoncé moet begin volgend jaar bevallen. Hoewel de komst van haar eerste spruit nog ver weg is, heeft de 30-jarige zangeres naar verluidt al meer dan een miljoen dollar uitgegeven aan kleding, meubeltjes en speelgoed.

Bloch verwacht wel een klein probleem met zijn buitenaardse cadeau. "Normaal wacht ik tot de baby is geboren. Dan probeer ik nog op dezelfde dag een ster te regelen, zodat het astrologisch klopt. Maar ik moet wel de naam van de baby weten, dus daar zal ik op moeten wachten."

De stylist van sterren als Jennifer Lopez, Mariah Carey en Nicole Kidman verwacht dat Beyoncé een 'buitengewone' moeder zal worden. "Ze is een van mijn favoriete klanten. Ze heeft erg veel humor, is onvoorstelbaar lief en erg zorgzaam. Die kwaliteiten heb je nodig als moeder."

Bloch denkt dat Beyoncé en Jay-Z nog voor meer nageslacht gaan zorgen. "Ik ben benieuwd wanneer de tweede komt, want ik kan me niet voorstellen dat ze maar één kind krijgt."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren