logo songteksten.net

Ongeluk Sean Kingston door onoplettendheid

(Novum) - Als Sean Kingston beter had opgelet, had hij waarschijnlijk geen ongeluk gehad met een waterscooter. Dat blijkt uit politieonderzoek, dat drie maanden in beslag nam, schrijft de Amerikaanse entertainmentsite TMZ. De 21-jarige zanger botste eind mei tegen een brug en lag daarna geruime tijd in een ziekenhuis.

Volgens het onderzoek is het ongeluk te wijten aan Kingstons onoplettendheid en onervarenheid. De zanger kende de standaard veiligheidsprocedures op het water niet. Terwijl hij op de waterscooter zat, liet hij het gas los en gooide hij tegelijkertijd het stuurwiel om. Daardoor verloor hij de controle over het vaartuig.

Uit het onderzoek wordt ook duidelijk hoeveel geluk Kingston heeft gehad. Hij crashte zo hard tegen de brug dat hij een afdruk in het cement achterliet. De zanger werd bekeurd wegens 'onvoorzichtigheid bij een ongeluk' en moest 180 dollar betalen.

Kingston liep onder meer een gebroken kaak en pols op. Later werd bekend dat hij ook een openhartoperatie en nog twee andere ingrepen moest ondergaan. De zanger is inmiddels bezig met een nieuw album.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren