logo songteksten.net

Tijgertje niet meer de cel in

(Novum) - Tijgertje hoeft niet meer de cel in wegens diefstal. De Haagse, bekend van haar deelname aan Oh Oh Tirol, is veroordeeld tot 96 dagen celstraf. Ze heeft die tijd al in voorarrest uitgezeten. Wel moet Tijgertje nog een werkstraf van zestig uur uitvoeren.

Tatjana Liefhebber, zoals Tijgertjes echte naam luidt, kreeg verder negentig dagen voorwaardelijke celstraf. Als ze zich in haar proeftijd van twee jaar niet gedraagt, moet ze verplicht psychische behandeling ondergaan. Uit het rapport dat de reclassering over haar opstelde, blijkt dat de Haagse moeite heeft om structuur aan te brengen in haar leven. Ook kreeg Liefhebber twee weken voorwaardelijk wegens rijden zonder rijbewijs.

Tijgertje pleegde de afgelopen maanden zes winkeldiefstallen, waarvan vier met haar moeder. Ze stal onder meer een shirt bij H&M, een broekpak en slippers bij V&D en biefstuk, aardappels, Red Bull en clearskin bij Albert Heijn. Verschillende keren verzette ze zich bij haar aanhouding en een keer gebruikte ze geweld toen ze op heterdaad werd betrapt. Tijgertje schold agenten uit voor onder meer kankermafkees, kankersukkel en kankermongool.

Tijdens de inhoudelijke behandeling van de zaak, twee weken geleden, ontkende Liefhebber een aantal diefstallen. Ook vertelde ze de rechter dat zij en haar moeder geldproblemen hebben en daarom spullen moesten stelen. Tijgertjes aanvaringen met justitie kostten haar een rol in het nieuwe seizoen van Oh Oh Cherso.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren