logo songteksten.net

Rechter wijst verzoek vader Britney Spears af

Een rechter uit Los Angeles heeft bepaald dat Jamie Spears voorlopig gezamenlijk curator blijft van zijn dochter Britney, samen met het bedrijf Bessemer Trust Co. Vader Spears had verzocht om verwijdering van het bedrijf, maar daaraan gaf de rechter geen gehoor. Dit meldt Variety.

In november 2020 werd bepaald dat beide partijen Britneys financiën en belangen beheren, ook al zou de zangeres graag alleen verder willen gaan met Bessemer Trust Co. Haar advocaat Samuel Ingham legt zich neer bij de voorlopige uitkomst. "Het is geen geheim dat mijn cliënt haar vader niet als curator wil, maar dat is nu een andere kwestie. De bedoeling is dat beide partijen evenveel verantwoordelijkheden hebben waarbij het belang van mijn cliënt voorop staat."

Ingham zei tevens dat Jamie en Bessemer Trust Co. een afspraak moeten maken over budgetten en met een investeringsplan moeten komen. De zaak gaat verder op 17 maart en 27 april.

Bij de rechtbank stonden opnieuw activisten van de Free Britney beweging. Ook organiseerden ze een Zoom meeting om de zaak met elkaar te bespreken. Britneys jongere zus Jamie Lynn was ook eventjes aanwezig bij de virtuele bijeenkomst.

Laatst gewijzigd op: 3 jaar geleden

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren