logo songteksten.net

Beyoncé wil baby overal mee naartoe nemen

(Novum/AP) - Beyoncé is van plan haar kind overal mee naartoe te slepen. "Natuurlijk gaat mijn leven veranderen", vertelt de 30-jarige zangeres in een interview. "Ik zal zeker dingen moeten opofferen, maar ik hoop dat ik mijn kleine spruit met me mee kan nemen."

Ondanks haar zwangerschap is Beyoncé voorlopig niet van plan het rustiger aan te gaan doen. Sterker nog, de zangeres heeft grootse plannen. "Ik ben bezig mijn eigen label op te zetten, ik wil een boyband beginnen. Ik zie zo veel mannelijke artiesten een eigen bedrijf opzetten en hun kennis doorgeven aan een jongere generatie. Dat zie ik mezelf ook doen."

Gebrek aan energie heeft Beyoncé niet. "Het is pure passie. Als je gedreven bezig bent met iets, maak je je geen zorgen om je energie. Het is natuurlijk en komt voort uit adrenaline." De zangeres ziet haar zwangerschap niet als beperking. "Het is geen ziekte, ik ben niet ziek. Ik ben dezelfde vrouw met dezelfde passies."

Beyoncé voelt zich juist veel sterker sinds ze weet dat ze een kind krijgt. "Ik voel me zo machtig, zo sterk. Het leven dat in me groeit, is de meest krachtige creatie. Er is geen groter geschenk, niets is sterker."

De zangeres merkt wel dat haar lichaam verandert. Zo ruikt ze veel meer. "Ik kan alles mijlenver ruiken. Zeker voedsel, tegen uien kan ik totaal niet." Beyoncé krijgt veel tips over het moederschap van haar jongere zus en moeder. "Mijn zus is een geweldige moeder en ik ben zo trots op mijn moeder. Ik bid ervoor dat ik dezelfde band op kan bouwen met mijn kinderen."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren