logo songteksten.net

Oudste zoon Michael Jackson woont veiling bij

(Novum) - De oudste zoon van Michael Jackson zoekt de publiciteit op. De 14-jarige Prince Michael woont in november in Berlijn een veiling voor het goede doel bij, schrijft het Amerikaanse blad People. Michael Jackson, die in 2009 stierf, probeerde zijn drie kinderen altijd uit de publiciteit te houden.

Sinds Michaels dood duiken Prince Michael, Paris en Blanket steeds vaker op in de media. De drie Jackson-telgen werden tot nu toe meestal vergezeld door familieleden van de King of Pop, maar in november gaat Prince Michael zonder zijn familie op pad. "Hij reist niet alleen, maar neemt geen familieleden mee", weet een bron die betrokken is bij de organisatie van de veiling.

"Prince Michael Jackson loopt over de rode loper en zal op het podium omringd zijn door kinderen", is alles wat de organisatie van het evenement loslaat. Op 10 november vindt in Berlijn een veiling plaats, de opbrengst komt ten goede aan minderbedeelde kinderen.

Michael Jackson liet eerder persoonlijke eigendommen veilen voor hetzelfde goede doel. In 2002 ging een glitterjasje onder de hamer, zeven jaar later volgde een gesigneerde gitaar. Ook dit najaar wisselen Michael Jackson-gerelateerde spullen van eigenaar.

Berlijn is geen onbekend terrein voor Prince Michael. In 2002, toen hij 5 jaar oud was, bezocht hij de Duitse hoofdstad met zijn vader, zus en broer. Tijdens dat bezoek liet Michael Jackson zijn jongste zoon Prince Michael II, beter bekend als Blanket, over een balkon bungelen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren