logo songteksten.net

Only Seven Left treedt op met potentiële zangers

(Novum) - Only Seven Left speelt zaterdag tijdens het NS Try Out Festival in Amersfoort met twee potentiële nieuwe zangers. Bart van Dalen gaf vorige maand aan dat hij wilde stoppen met de band. Sindsdien zoekt Only Seven Left via de website zangergezocht.nl naar een nieuwe frontman.

Only Seven Left werd in oktober uitgeroepen tot Serious Talent door radiozender 3FM. Verder is de band vooral bekend van I Am Sorry, een duet met zangeres Miss Montreal. Van Dalen was sinds 2008 zanger van de band, maar wil zich liever richten op zijn carrière als songwriter, componist en producer.

De band treedt zaterdag op met Bjørgen van Essen en Lucas Hamming. De komende weken staat de band op het podium met de verschillende weekwinnaars die zich aanmeldden via de website. Op basis van deze optredens en repetities kiest Only Seven Left twee finalisten die 5 november in De Vorstin in Hilversum een optreden verzorgen. Na deze show kiezen de bandleden een de nieuwe zanger.

Een van de mogelijk nieuwe zangers die zich volgende week mag bewijzen is Dirkjan van Oord. Hij is geen onbekende van de bandleden, eerder werkte hij tijdens een tour achter de schermen voor Only Seven Left.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren