logo songteksten.net

Shary-An zingt liefdeslied voor vriendin

(Novum) - Shary-An Nivillac heeft voor haar eerste album speciaal voor haar vriendin een liedje opgenomen. "Welk nummer het is, houd ik liever voor mezelf. Maar dat het voor haar is, is geen twijfel over mogelijk", laat de zangeres weten aan De Telegraaf.

De 19-jarige Shary-An, die in het eerste seizoen van The Voice of Holland het tot de halve finale schopte, wilde graag een nummer opdragen aan haar vriendin. "Zij is mijn derde oor en heeft over alle liedjes haar visie gegeven. Met die feedback ging ik verder. Te gek dat we elkaar zelfs in de muziek kunnen vinden."

De zangeres denkt dat mensen die uit de kast komen hun ouders moeten helpen het een plekje te geven. "Mijn moeder ging er altijd van uit dat God de man en de vrouw had geschapen met de bedoeling dat alleen die twee samen zouden kunnen zijn. Toen ik haar vertelde lesbisch te zijn, moest ze haar idee bijstellen. Natuurlijk ging dat niet van de een op de andere dag. Maar nu is ze erg gek op mijn vriendin."

Het debuutalbum van Shary-An, Love Me For Who I Am, is vanaf maandag te koop. "Nog altijd ben ik dankbaar voor wat The Voice of Holland me heeft gebracht. Het is toch niet normaal dat een talentenjacht zo'n impact op je leven en je carrière heeft?"

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren