logo songteksten.net

Dolly Parton ingeënt met 'eigen' coronavaccin

Dolly Parton heeft dinsdag haar eerste coronaprik gehad. Voor de 75-jarige zangeres was het een bijzonder moment omdat ze werd ingeënt met het vaccin van farmaceut Moderna, waar ze zelf een miljoen dollar aan heeft bijgedragen.

"Ik ben oud en slim genoeg om het vaccin te krijgen", zei Dolly in een video op Twitter. "Ik wil tegen iedereen zeggen dat jullie het ook moeten nemen."

Om haar fans aan te sporen zich ook te laten inenten, veranderde ze voor de grap de tekst van haar hit Jolene in Vaccine en zong ze een paar regels. "Ik weet dat ik nu een grapje maak, maar ik ben hier wel bloedserieus over. We willen allemaal terug naar normaal, wat dat ook is", zei ze. "Aan al jullie watjes die de moed niet hebben, laat je prikken."

Het filmpje eindigt met het moment waarop Dolly haar eerste prik kreeg. Die werd gezet door haar goede vriend dokter Naji Abumrad, die werkzaam is op het Vanderbilt University Medical Center. Het vaccin van Moderna werd met behulp van wetenschappers van dat centrum ontwikkeld.

Laatst gewijzigd op: 3 jaar geleden

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren