logo songteksten.net

Britney geeft zwangere Beyoncé advies

(Novum) - Britney Spears heeft belangrijk advies voor de zwangere Beyoncé. De popprinses, moeder van twee zoontjes, drukt Beyoncé op het hart te genieten van elk moment. "Koester de momenten met je ongeboren kind", raadt Britney haar collega aan.

"Je moet er volledig voor gaan en doen wat je wil doen", vertelt Spears aan muziekzender MTV over zwanger zijn. "En als je twee of drie jaar vrijaf wil nemen, moet je dat gewoon lekker doen. Ze worden zo snel groot. Koester elk moment van het opgroeien."

Spears heeft twee zoontjes. De oudste Sean Preston, nu 6 jaar oud, kwam ter wereld toen Britney 23 was. Krap een jaar later volgde Spears' tweede telg, de inmiddels 5-jarige Jayden James.

De twee kereltjes mogen binnenkort op stap met hun moeder. Britney is bezig met een wereldtournee en wil Sean Preston en Jayden James meenemen op reis. "Ik moet nog zo'n twee à drie maanden toeren, dan gaan ze mee. Volgend jaar ga ik me op een nieuw avontuur storten en aan de slag met een film."

Spears heeft al een beetje ervaring als actrice, ze speelde in 2002 de hoofdrol in de geflopte film Crossroads. De popprinses was de afgelopen jaren vooral te zien in kleine rollen, zo had ze gastrollen in de tv-series Will & Grace en How I Met Your Mother.

Voordat Britney zich weer op het acteren kan storten, trekt ze de wereld rond met haar Femme Fatale-tournee. Spears doet ook Nederland aan, volgende maand geeft ze een concert in Ahoy.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren