logo songteksten.net

Hart Kim-Lian van der Meij breekt bij afscheid

(Novum) - Kim-Lian van der Meij vindt het afscheid van haar kinderen 'hartverscheurend'. "Ik wil het liefst heel vaak bij ze zijn, maar dat gaat niet altijd met zo'n druk schema", vertelt Kim-Lian voor de camera van Novum Nieuws.

Het combineren van haar musicalwerk en haar gezin 'gaat'. "Op sommige momenten is het heel lastig met twee kleine kinderen. Als je van huis gaat en ze hangen allebei aan je been en roepen: mama, ga niet weg, dat is wel even hartverscheurend. Maar ja, er moet ook geld verdiend worden."

Kim-Lian verwelkomde in mei 2008 haar eerste kind, dochter Ronja. De inmiddels 30-jarige musicalactrice beviel vorig jaar april van zoon William. Vader van beide kinderen is de Zweedse producent Daniƫl Gibson, met wie Kim-Lian sinds 2003 een relatie heeft.

Kim-Lian probeert haar kinderen uit te leggen waarom hun moeder vaak weg is. "Ze zijn nog te jong om mee te nemen naar het theater, dus ik probeer ze uit te leggen wat mama doet. Over een paar jaar kan in ieder geval mijn dochter ervan genieten, maar nu zijn ze nog te jong om het te snappen."

Hoewel ze het moeilijk vindt van huis te gaan, piekert Van der Meij er niet over om minder te gaan werken. "Gas terug, wat is dat?", zegt de actrice die sinds deze week te zien is in de musical Daddy Cool. "We gaan lekker doorrammen."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren