logo songteksten.net

Johnny Depp donderdag naar rechter om heropenen mishandelingzaak

Johnny Depp heeft donderdag een afspraak met de rechter over het heropenen van de rechtszaak die de acteur aanspande tegen The Sun. Dat meldt persbureau Reuters. Depp spande de zaak toen aan omdat de Britse tabloid hem 'vrouwenmishandelaar' noemde.

Depp kreeg in november te horen dat onvoldoende was bewezen dat er in de zaak sprake was van smaad, omdat er genoeg bewijs was dat hij zijn ex-vrouw Amber Heard mishandelde. De acteur wilde in hoger beroep gaan tegen de uitspraak, maar dat werd afgewezen. Depp stapte daarom naar het hooggerechtshof omdat hij wil dat de zaak wordt heropend.

Tijdens de hoorzitting krijgt Depp de kans opnieuw zijn verhaal te doen en bewijs aan te leveren dat hij zijn ex niet heeft mishandeld en dat The Sun zich dus wel schuldig heeft gemaakt aan smaad. Ook het dagblad mag bewijs aanleveren.

De juridische strijd tussen Depp en Heard, die elkaar beschuldigen van mishandeling en zelf ontkennen losse handjes te hebben, is sowieso nog niet voorbij. De acteur sleepte zijn ex voor de rechter na een artikel dat ze schreef over de vermeende mishandeling, waarna zij hem ook aanklaagde. Die zaak staat voor later dit jaar gepland.

Laatst gewijzigd op: 3 jaar geleden

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren