logo songteksten.net

Melissa Etheridge krijgt ster op Walk of Fame

(Novum/AP) - Melissa Etheridge heeft een ster op de Hollywood Walk of Fame gekregen. De 50-jarige zangeres kreeg haar tegel dinsdag en luidde daarmee meteen Pinktober in, de Amerikaanse actiemaand tegen borstkanker.

Etheridge, die in 2004 te horen kreeg dat ze borstkanker had, is al zes jaar ambassadeur van Pinktober. De zangeres kreeg de 2450e ster op de beroemde straat in Hollywood. Een jaar nadat bij Etheridge kanker werd geconstateerd, maakte ze haar rentree op het podium.

"Ik hoop dat mijn leven iedereen kan inspireren. Homo, hetero, iemand met borstkanker, vrouw, moeder", zei Etheridge nadat ze haar ster had onthuld. "Je kunt opgroeien in een klein stadje met een grote droom en eindigen met een ster op de Walk of Fame op Hollywood Boulevard."

Etheridge viel in 1993 en 1995 in de prijzen tijdens de Grammy Awards. In 2007 mocht ze een Oscar mee naar huis nemen voor haar nummer I Need to Wake Up, dat in de film An Inconvenient Truth te horen was.

Melissa Etheridge scoorde in Nederland haar grootste hits met Bring Me Some Water en Like the Way I Do. De 50-jarige zangeres, die geen geheim maakt van haar homosekualiteit, staat bovendien bekend als homoactiviste.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren