logo songteksten.net

Advocaten Britney Spears volgende maand weer naar de rechter

De advocaten van Britney Spears stappen volgende maand weer naar de rechter om haar vader uit zijn rol als curator te laten zetten. Jamie Spears werd bijna dertien jaar geleden aangesteld als curator van Britney, nadat de Amerikaanse zangeres werd opgenomen in een psychiatrische instelling.

Britneys advocaat Samuel Ingham stelt voor een tijdelijke curator terug te halen, Jodi Montgomery. Zij was in 2019 de curator van de 39-jarige zangeres. Britney heeft het afgelopen jaar via haar advocaten duidelijk gemaakt dat ze niet langer wil dat haar vader bij haar zaken betrokken wordt. Een eerdere poging om de volledige controle over haar leven terug te krijgen, mislukte vorig jaar augustus. Vader Jamie en een financiƫle organisatie hebben nu samen het zeggenschap over de inboedel van Britney.

Recent verscheen een documentaire, Framing Britney Spears, over de jeugd van de zangeres en haar zenuwinzinking in 2007. Britney werd in 2008 opgenomen en kwam vervolgens onder volledige curatele van haar vader te staan. De documentaire, waaraan de familie Spears zelf niet meewerkte, maakte internationaal veel los.

Laatst gewijzigd op: 3 jaar geleden

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren