logo songteksten.net

Ellen DeGeneres maakt producties voor Discovery

Ellen DeGeneres heeft een meerjarig contract getekend bij Discovery, om voor de zender natuurhistorische content te gaan maken. De presentatrice gaat programma's ontwikkelen en produceren, die op verschillende kanalen van Discovery te zien zullen zijn. Dit meldt Variety.

Ellens eerste project is de documentaire Endangered, die ze heeft ingesproken en geproduceerd. Deze zal te zien zijn op Earth Day, 22 april aanstaande. DeGeneres laat het werk zien van natuurbeschermers en hun toewijding om dieren in het wild te beschermen. "Ellen zet zich al jaren in voor het milieu en heeft een enorm grote liefde voor dieren, met name voor bedreigde diersoorten. Wij zijn dan ook enorm blij haar aan boord te hebben, omdat zij in staat is met haar humor, compassie en inzet mensen attent te maken op zulke belangrijke zaken," aldus een woordvoerder van Discovery.

Ook DeGeneres is in haar nopjes met haar nieuwe deal. "Ik vind het te gek. Ik kan me helemaal verdiepen in allerlei geweldige dieren en allerlei bijzondere dingen over ze leren. Dit is echt een droom die werkelijkheid wordt, want iedereen die mij kent weet dat ik gek ben op dieren."

In 2018 richtte Ellen haar stichting The Ellen Fund op, dat verschillende organisaties ondersteunt ten behoeve van bedreigde diersoorten. Ook adopteerde de presentatrice samen met haar vrouw Portia DeRossi meerdere asielhonden.

Laatst gewijzigd op: 3 jaar geleden

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren