logo songteksten.net

Snelle is in Album Top 100 niet opgewassen tegen Justin Bieber

Snelle is zijn nummer 1-positie in de Album Top 100 alweer kwijt. Justin Bieber stoot de Nederlander van de troon met zijn nieuwe plaat Justice. Ook Lana Del Rey haalt Snelle in met haar nieuwe plaat Chemtrails Over The Country Club.

Snelle voerde de albumlijst slechts één week aan met Lars, waar onder meer de hits Smoorverliefd en Blijven slapen op staan. Vorige week stootte hij Lijpe nog van de koppositie. Deze week zakt Lijpe met zijn Verzegeld naar de zesde plek. Lars staat in de nieuwe lijst op de derde plek. Biebers zesde studioalbum Justice, de opvolger van Changes uit 2020, komt deze week nieuw binnen op nummer 1. Del Rey verovert vanuit het niets de tweede plek met haar zevende studioplaat.

De vierde plek is deze week ook voor een nieuwe binnenkomer. The Russian Album van de pianobroers Lucas & Arthur Jussen zit Snelle op de hielen. Frenna wint een plek in de albumlijst. Met Highest gaat hij van de zesde naar de vijfde plek.

De Hazes 100, het langs genoteerde album ooit in de lijst, staat nog net in de bovenste helft van de Top 100. Het verzamelalbum met de grootste hits van Hazes staat deze week voor de 420e week, ruim acht jaar, in de lijst. De plaat, die in 2006 verscheen, is sinds april 2015 niet meer weg te denken uit de lijst.

Album Top 10 week 12

(notering, tussen haakjes notering vorige week, artiest, album o.b.v. Album Top 100 samengesteld door GfK Dutch Charts)

  1. (-) Justin Bieber - Justice

  2. (-) Lana Del Rey - Chemtrails Over The Country Club

  3. (1) Snelle - Lars

  4. (-) Lucas & Arthur Jussen - The Russian Album

  5. (6) Frenna - Highest

  6. (2) Lijpe - Verzegeld

  7. (3) Dua Lipa - Future Nostalgia

  8. (5) The Kid LAROI - F*ck Love

9 (-) Sting - Duets

  1. (-) Ryan Adams - Wednesdays

Laatst gewijzigd op: 3 jaar geleden

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren