logo songteksten.net

'Jessica Simpson stelt bruiloft uit'

(Novum) - Jessica Simpson heeft geen haast om te trouwen. De 30-jarige zangeres heeft haar bruiloft met voormalig American football-speler Eric Johnson uitgesteld, vertellen ingewijden aan het Amerikaanse blad Us Weekly.

Simpson en Johnson hebben nooit officieel bekendgemaakt wanneer ze zouden trouwen, maar lieten zich ontvallen graag met kerst voor het altaar te willen staan. Nu zouden alle trouwplannen in de koelkast zijn gezet.

"Jessica heeft geen flauw idee hoe haar trouwdag eruit moet zien", verklapt een bekende van het stel. "De ene dag wil ze een grote bruiloft op Hawaï, de andere dag wil ze een kleine bruiloft dicht bij huis." Omdat de bruid zo twijfelt over haar perfecte dag, is de trouwdag uitgesteld.

Volgens andere ingewijden is er meer aan de hand. "Jessica durft zich niet meer vast te pinnen op een datum. Ze vond het plannen van de bruiloft eerst super, maar ziet het nu somberder in."

Johnson ging in november op zijn knieën voor Simpson. Anderhalve week daarvoor verloofde Simpsons ex Nick Lachey zich met Vanessa Minnillo. Zij zijn afgelopen zomer getrouwd.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren