logo songteksten.net

Album Twenty One Pilots verschijnt op 21 mei

Het nieuwe album van Twenty One Pilots, Scaled and Icy, komt op 21 mei uit. Music News laat weten dat de plaat van het Amerikaanse duo, bestaande uit frontman Tyler Joseph en drummer Josh Dun, elf tracks bevat. Een van die nummers, Shy Away, is sinds woensdagavond te beluisteren.

Het album is volgens Twenty One Pilots een "product van virtuele sessies en lange afstanden". Het duo kon elkaar niet in de studio ontmoeten, dus werd via onlineprogramma's op de computer gerepeteerd. "We combineren op de plaat nieuwe onlineroutines met de emoties van 2020: angst, eenzaamheid, verveling en twijfel", zeggen Joseph en Dun tegen Music News.

Twenty One Pilots scoorde in 2015 een wereldhit met Stressed Out. Ook het nummer Heathens domineerde wekenlang de hitlijsten. De artiesten, die alleen een onderbroek droegen toen ze een Grammy in ontvangst namen, zouden eigenlijk dit jaar op Pinkpop staan. Maar vanwege de coronapandemie gaat het muziekfestival niet door. Wel is Twenty One Pilots op 21 mei, de dag dat hun album uitkomt, te bewonderen in een onlineshow. Fans kunnen via de website van de band kaartjes voor de livestream kopen.

Laatst gewijzigd op: 3 jaar geleden

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren