logo songteksten.net

Weer een kijkcijferrecord voor Even Tot Hier

Cabaretiers Niels van der Laan en Jeroen Woe blijven scoren op de zaterdagavond. Voor de vierde week op rij verbreken de mannen met Even Tot Hier (NPO 1) hun kijkcijferrecord, meldt Stichting KijkOnderzoek.

De vijfde reeks van het satirische nieuwsprogramma begon vorige maand met bijna 1,7 miljoen kijkers, gelijk een record. De twee weken erna stond de teller op respectievelijk 1,8 miljoen en bijna 1,9 miljoen. Ook deze zaterdag zetten de cabaretiers met meer dan 1,9 miljoen kijkers een record neer.

Tik M Aan, de nieuwe zaterdagavondshow van Frank Evenblij en Emma Wortelboer, die voor Even Tot Hier werd uitgezonden op dezelfde zender was een stuk minder populair. Naar de eerste aflevering van het programma keken 836.000 mensen. Daarmee was de show het op dertien na best bekeken programma van de dag.

Even Tot Hier was het op een na best bekeken programma van de dag. Alleen het NOS Journaal van 20.00 uur trok meer kijkers, ruim 2,2 miljoen. Het brons is voor De Verraders op RTL 4, daar keken ruim 1,7 miljoen mensen naar.

Laatst gewijzigd op: 3 jaar geleden

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren