logo songteksten.net

Phoenix, Zellweger, Ford en Berry onder Oscar-presentatoren

The Academy of Motion Picture Arts and Sciences, de organisatie achter de uitreiking van de Oscars, heeft maandag een lijst gepubliceerd met daarop vijftien sterren die later deze maand tijdens de ceremonie een beeldje mogen uitreiken. Hieronder behoren ook traditiegetrouw de winnaars in de belangrijkste categorieën van vorig jaar.

Zo zijn Joaquin Phoenix (Beste acteur), Renee Zellweger (Beste actrice), Brad Pitt (Beste mannelijke bijrol) en Laura Dern (Beste vrouwelijke bijrol) op 25 april van de partij. Ook andere bekende namen als Halle Berry, Bryan Cranston, Harrison Ford, Reese Witherspoon en Zendaya zijn erbij. Ook de Zuid-Koreaanse regisseur Bong Joon Ho, van de veelgeprezen film Parasite, mag een Oscar uitreiken.

De 93e uitreiking van de Academy Awards ziet er dit jaar vanwege corona anders uit dan normaal. Eind maart werd namelijk bekend dat de Oscars op twee locaties in Los Angeles worden uitgegeven en dat er ook in Londen een locatie wordt opgetuigd waar de winnaars hun Oscar op kunnen halen zonder dat ze naar de VS moeten reizen en daar eerst in quarantaine moeten gaan.

Laatst gewijzigd op: 3 jaar geleden

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren