logo songteksten.net

Mick Jagger en Dave Grohl verrassen fans met nieuw nummer

Rocksterren Mick Jagger en Dave Grohl hebben dinsdag onverwachts een nieuw nummer gelanceerd. De zangers van respectievelijk The Rolling Stones en Foo Fighters hebben samen het nummer Eazy Sleazy gemaakt, dat is te beluisteren op YouTube.

Het hardrocknummer is gemaakt tijdens de coronalockdown en een verrassing voor hun fans. Mick Jagger neemt vooral de zang op zich, terwijl Grohl het instrumentale aspect voor zijn rekening neemt. In het nummer wordt gerefereerd aan de huidige coronatijd. Zo gaat het bijvoorbeeld over onlinemeetings en nep-applaus op televisie. Bij het lied zit ook een videoclip.

"Het is een nummer dat ik schreef over uit de lockdown komen, met het broodnodige optimisme", aldus de 77-jarige Stones-voorman Mick Jagger, die Dave Grohl bedankt voor zijn medewerking. Die is op zijn beurt ook blij met de muzikale samenwerking met Jagger. "Het is moeilijk onder woorden te brengen wat het opnemen van dit nummer met Sir Mick voor mij betekent", zegt de 52-jarige Grohl. "Het is meer dan een droom die uitkomt."

Laatst gewijzigd op: 3 jaar geleden

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren