logo songteksten.net

Demi Lovato aan de slag met comedy rond eetproblemen

De Amerikaanse zender NBC heeft een pilotaflevering besteld van Hungry, de comedy waar Demi Lovato en Will & Grace-ster Sean Hayes al een tijdje aan werken. Het duo maakte de plannen voor de serie eerder dit jaar bekend, en kan daar nu dus mee aan de slag.

De show zal draaien om de leden van een praatgroep voor mensen met voedingsissues. Lovato en Hayes worden beide producent van de serie, de zangeres gaat daarin ook een van de hoofdrollen spelen. De twee zijn bekenden van elkaar: Lovato was in het laatste seizoen van Will & Grace te zien als Jenny, de draagmoeder van Will.

Alhoewel Lovato zich later meer richtte op muziek, heeft ze ook een flinke acteer-cv. Op haar tiende brak ze door in de serie Barney & Friends en later was ze te zien in Disneyfilms Camp Rock (2008) en sequel Camp Rock 2: The Final Jam (2010), waarin ze een meisje speelde dat droomde van een muziekcarrière. Op de soundtrack van die eerste film stond haar duet This Is Me met Joe Jonas, dat de zangeres haar eerste hit opleverde.

Laatst gewijzigd op: 3 jaar geleden

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren