logo songteksten.net

Charly Luske is niet romantisch

(Novum) - Charly Luske mag volgens zijn vrouw Tanja Jess wel wat romantischer worden. "Ik denk dat ik wel galant ben, maar niet zo galant als zij me zou willen zien", bekent de 33-jarige Luske voor de camera van Novum Nieuws. "Ik zou wel wat vaker een weekeindje kunnen plannen misschien, dat heb ik in die tien jaar nog nooit gedaan."

Luske weet wel hoe hij indruk moet maken op zijn 44-jarige vrouw. "Ik zou wel wat vaker een weekeindje naar bijvoorbeeld Venetiƫ kunnen plannen misschien, dat heb ik in die tien jaar nog nooit gedaan", bekent de zanger en acteur. "Bloemen en dat soort dingen doe ik wel, maar echt hele romantische dingen schieten er bij mij op de een of andere manier altijd bij in."

De 33-jarige, die dit seizoen meedoet aan The Voice of Holland, weet precies waarom hij niet zo romantisch is. "Ik ben heel perfectionistisch. Dus dan denk ik: het moet zo. Als dat niet lukt, dan doe ik het helemaal maar niet." Hoewel Luske niet romantisch is, vergeet hij zijn trouwdatum nooit. "Nee, dat gaat allemaal goed. Onze trouwdatum vergeet Tanja eerder."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren