logo songteksten.net

Bobby Brown: Nick Gordon verantwoordelijk voor dood Whitney

Bobby Brown is ervan overtuigd dat Nick Gordon verantwoordelijk was voor de dood van zijn ex-vrouw Whitney Houston en hun dochter Bobbi Kristina, met wie Gordon ten tijde van haar overlijden in 2015 een relatie had. Dat heeft hij gezegd in de nieuwste aflevering van de onlinetalkshow Red Table Talk.

Brown denkt dat Gordon, de ex-verloofde van Bobbi Kristina, de twee vrouwen de drugs heeft gegeven die hun uiteindelijk het leven kostte. "Hij was er in beide gevallen bij betrokken en ze stierven allebei op precies dezelfde manier", vertelde hij tegen host Jada Pinkett Smith. De familie van Bobbi Kristina heeft in het verleden al vaker gezegd dat Nick volgens hen iets met haar dood te maken heeft. Maar nu heeft haar vader zich dus ook nadrukkelijk uitgesproken over Nicks rol bij het overlijden van Whitney Houston. Gordon heeft altijd iedere betrokkenheid ontkend.

Houston werd in februari 2012 levenloos in bad aangetroffen in het Beverly Hilton hotel in Beverly Hills, aan de vooravond van de Grammy Awards. Bobbi Kristina overleed drie jaar later, in juli 2015. Ook zij werd bewusteloos in bad gevonden en uit sectie bleek dat ze was overleden door drugsgebruik en verdrinking. Gordon overleed vorig jaar januari aan een overdosis.

Laatst gewijzigd op: 3 jaar geleden

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren