logo songteksten.net

Kiss-frontman Gene Simmons is een getrouwd man

(Novum) - Kiss-frontman Gene Simmons heeft een trouwring om zijn vinger. De 62-jarige rocker en actrice Shannon Tweed beloofden elkaar zaterdag eindelijk eeuwige trouw. Simmons en Tweed zijn al bijna dertig jaar samen en hebben twee kinderen.

De 54-jarige Tweed koos voor een ivoorkleurige trouwjurk, schrijft het Amerikaanse blad People. De actrice verwisselde tijdens het feest twee keer van jurk. Tweed en Simmons schreven hun huwelijksgeloften zelf, zo'n vierhonderd gasten waren getuige van de liefdesverklaringen.

Tijdens de trouwdag werd meerdere malen de draak gestoken met het late huwelijk. Zo dansten Tweed en Simmons hun eerste dans als echtpaar op Etta James' At Last, dat werd gezongen door hun 19-jarige dochter Sophie. Ook zoon Nick, 22, was betrokken bij het huwelijksfeest.

Beelden van de bruiloft zijn over twee weken te zien in het nieuwe seizoen van Simmons' realityshow Gene Simmons Family Jewels. De trouwerij staat centraal in een aflevering die op 18 oktober in de Verenigde Staten wordt uitgezonden.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren