logo songteksten.net

Nikki wint finale Idols

Nikki Kerkhof heeft  de finale gewonnen van het televisieprogramma Idols. De 24-jarige zangeres uit Sint-Oedenrode kreeg 62 procent van de stemmen. Hiermee werd ze uitgeroepen tot Idool van 2008. Ook krijgt ze een platencontract.

In de eindstrijd van Idols zongen Nikki en Nathalie een duet met elkaar. Ze zongen in het duet 'Queen of the Night' van Whitney Houston).

Daarna zongen ze het zelfverkozen beste nummer uit de liveshows en hun nieuwe single. Nikki bracht onder meer de oude hit River Deep, Mountain High ten gehore. Nathalie zong onder andere Stayin' Alive. Zangeres Krystl Pullens van de pop- en rockband L.I.N.E. begeleidde de finalisten.

Jurylid John Ewbank schreef speciaal voor de finale het nummer Hello World. Nikki mag als winnaar van de show het door Eric van Tijn en Jochem Fluitsma geproduceerde lied als eerste single uitbrengen.

Nikki en medefinalisten Nathalie en Charlene geven een gastoptreden tijdens de concerten van De Toppers op 23, 24 en 27 mei 2008 in de Amsterdam ArenA.

Laatst gewijzigd op: 15 jaar geleden

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren