logo songteksten.net

Kevin Sorbo had meerdere beroertes

(Novum) - Kevin Sorbo heeft verschillende beroertes gehad. De Hercules-acteur voelde in 1997 pijn en tintelingen in zijn linkerhand en -arm. "Ik was toen de film Kull the Conqueror aan het promoten. Doktoren dachten dat het niets ernstigs was", vertelt hij in het magazine Neurology Now. Sorbo heeft nooit tegen de media gesproken over de beroertes.

Na verschillende tests bleek dat er een slagader in zijn hoofd verwijd is. "Blijkbaar zaten er al langer bloedpropjes in mijn hoofd en blokkades in mijn arm. Mijn arm voelde daarom koud, tintelend en gevoelloos."

"Het voelde alsof ik was veranderd van een jonge, zorgeloze kerel in iemand die moet leunen op stoelen en tafels om een enorme reis naar de badkamer af te leggen", vertelt de 53-jarige acteur. "Ik moest twee jaar door een hel voordat ik mezelf weer was. Ik was depressief en gefrustreerd."

De acteur is getrouwd met Sam Jenkins en heeft drie kinderen. Hij was in televisieseries te zien als Two and a Half men, The OC en The Ex List. Zijn boek True Strength: My Journey from Hercules to Mere Mortal and How Nearly Dying Saved My Life komt volgende maand uit.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren