logo songteksten.net

Advocaat Michael Lohan: hij zou juist geprezen moeten worden

Michael Lohan, de vader van actrice Lindsay Lohan, is vrijdag volgens zijn advocaat ten onrechte opgepakt op verdenking van het binnenbrengen van verslaafden bij afkickklinieken in ruil voor geld. Dat laat de raadsman weten in een verklaring die in bezit is van entertainmentwebsite The Blast.

Volgens zijn advocaat heeft Lohan "talloze individuen geholpen die kampen met verslavingsproblemen". "Michael zou juist geprezen moeten worden voor zijn inzet om levens te redden, en niet gearresteerd", meent hij. "Michael heeft een groot deel van zijn leven gewijd aan het helpen van mensen in nood. Dit feit is voor het gemak over het hoofd gezien door de politie."

Lohan werd vrijdag in Palm Beach County, Florida, gearresteerd op verdenking van zes gevallen waarbij hij drugsverslaafden naar afkickklinieken bracht of verwees in ruil voor smeergeld dat hij als bedankje van de klinieken kreeg. De klinieken wilden dan weer grote sommen geld zien van de verzekeringen van de patiƫnten voor de behandeling van hun cliƫnten. In totaal zou de 60-jarige Lohan hiermee ruim 25.000 dollar (meer dan 20.000 euro) hebben opgestreken.

De vader van Lindsay zou de 117e arrestant van de politie in Palm Beach zijn in voor zo'n soortgelijk misdrijf. Die formulering door de politie schoot de advocaat van Lohan ook in het verkeerde keelgat. "Michael is geen nummer en hij zal ook niet tot een statistiekje van de openbaar aanklager worden gekleineerd. Gerechtigheid draait niet om statistieken, maar om de waarheid. De volledige waarheid zal naar buiten komen als Michael in de rechtbank verschijnt."

Laatst gewijzigd op: 3 jaar geleden

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren