logo songteksten.net

Volgende concert The Streamers op 29 mei

Het volgende concert van gelegenheidsformatie The Streamers zal zijn op 29 mei. Dat maakten de artiesten dinsdagavond bekend na afloop van het speciale Oranjeconcert in de tuin van de Koninklijke Stallen.

Het is niet bekend waar dit optreden plaatsvindt of welke zangers er aan mee gaan doen. De organisatie was dinsdag na afloop van het Koningsdagoptreden niet voor toelichting bereikbaar.

Het aantal kijkers passeerde dinsdagavond de 2,5 miljoen kijkers. Volgens de organisatie is het daarmee het meest bekeken streaming-event ooit in Nederland.

De kijkers logden dinsdag niet alleen in vanuit Nederland, maar ook vanuit tientallen andere landen. Het eerste lied was een cover van Our house van Crosby, Stills & Nash door onder anderen Acda & De Munnik, Typhoon en Roel van Velzen. Dit lied werd gezongen in de kleine balzaal in Paleis Noordeinde.

Daarna volgde een bonte medley van allerhande covers, originele Nederlandse songs en klassiekers. Naarmate de avond vorderde, klaagden wel steeds meer mensen online dat de connectie met de stream begon te haperen.

Laatst gewijzigd op: 2 jaar geleden

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren