logo songteksten.net

Isa Hoes brengt eerbetoon aan Antonie Kamerling

(Novum) - Isa Hoes brengt een jaar na het overlijden van haar man Antonie Kamerling een eerbetoon aan hem. Hoes is deze week gasthoofdredactrice van Margriet en heeft het tijdschrift opgedragen aan Kamerling, maakte uitgever Sanoma dinsdag bekend.

"Al is het feit dat hij in ons doorleeft - in de kinderen natuurlijk, en in mij, door wat hij heeft gegeven - het grootste eerbetoon", zegt Hoes. De nieuwe Margriet ligt vrijdag in de winkels, donderdag is het precies een jaar geleden dat Kamerling een einde aan zijn leven maakte.

Niet alleen de 44-jarige Hoes staat in het tijdschrift stil bij Kamerling. Goede vriend Beau van Erven Dorens schreef een brief aan Isa, Marc-Marie Huijbregts geeft een openhartig interview. Merlijn, de zoon van Antonie en Isa, maakte voor zijn vader een graffitikunstwerk.

Bovendien besteedt het tijdschrift aandacht aan leven met een manisch-depressieve geliefde. "Antonie was manisch-depressief. Ik vind het fijn om erover te praten en belangrijk dat daar niet geheimzinnig over wordt gedaan", licht Hoes toe. "Misschien hebben anderen er ook nog wat aan."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren