logo songteksten.net

Ook Racoon en Waylon bij Vrienden van Amstel Live

(Novum) - Racoon, Waylon en Trijntje Oosterhuis zijn toegevoegd aan het programma van De Vrienden van Amstel Live. Dat heeft de organisatie donderdag bekendgemaakt. De artiesten staan met onder meer Kane, Rowwen Hèze en De Dijk in januari op het podium van Ahoy in Rotterdam.

Trijntje Oosterhuis stond al twee keer eerder op het podium bij de Vrienden van Amstel Live. "Iedere keer als ik optreed bij de Vrienden van Amstel Live, ontstaan er leuke muzikale samenwerkingen met collega's, waar ik altijd naar uitkijk. Het voelt als een muzikale reünie met collega-artiesten."

Ook voor Racoon is het niet de eerste keer dat ze op het evenement optreden. De band stond er in 2009 voor het laatst. Voor Waylon is het wel de eerste keer dat hij een optreden verzorgt bij de Vrienden van Amstel Live.

Eerder werd bekendgemaakt dat onder meer Jan Smit, Jurk!, Barry Hay en VanVelzen te zien zijn tijdens de concerten. Op 20 januari trappen De Vrienden de concertreeks van zeven af. Hiervan zijn drie shows uitverkocht. De organisatie laat weten dat er definitief geen extra concerten komen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren