logo songteksten.net

Rechter geeft Lori Louhglin toestemming om te reizen

Lori Loughlin en haar echtgenoot Mossimo Giannulli gaan betere tijden tegemoet. Nadat het paar een celstraf uitzat toen ze schuldig werden bevonden in de Amerikaanse studiefraudezaak, heeft een rechter uit Los Angeles hen nu toestemming gegeven om af te reizen naar Mexico voor een vakantie. Dit meldt TMZ.

Lori, vooral bekend door haar rol als 'Aunt Becky' in de serie Full House, en haar man wilden graag een weekje naar San Jose del Cabo om bij te komen en stelden als argument dat ze zich al die tijd 'keurig aan de aan hen opgelegde regels hebben gehouden'. Die regels houden onder meer in dat ze hun celstraf hebben uitgezeten, hun boete hebben betaald en hun taakstraf hebben volbracht. De rechter was het daarmee eens en gaf hen vrijbaan om op vakantie te gaan.

Op sociale media wordt er schande gesproken van Lori's 'witte, rijke privilege'. "Als je maar genoeg geld hebt en de juiste connecties, kom je overal mee weg. Het is toch te gek voor woorden dat deze mensen criminele activiteiten hebben verricht, waarmee hardwerkende studenten enorm zijn benadeeld ten gunste van hun dochters. Dochters die überhaupt nooit de ambitie hadden om naar een prestigieuze universiteit te gaan, maar heel tevreden waren met hun bestaan als YouTube influencer. Die boete stelt voor hen niks voor, maar de celstraf zal wel gevolgen hebben gehad voor hun bestaan in de sociale kringen waarin ze zich bevonden. Ondanks dat gaan deze mensen gewoon door met hun leven alsof er niks gebeurd is. En nu kunnen ze lekker een cocktail drinken op een strand in Mexico. De ongelijkheid binnen het Amerikaanse justitiële systeem wordt op deze manier wederom weer pijnlijk duidelijk."

Laatst gewijzigd op: 2 jaar geleden

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren