logo songteksten.net

Guus Meeuwis gaat toch toeren langs clubs

(Novum) - Guus Meeuwis gaat een ronde langs Nederlandse clubs maken. De Brabander was van plan alleen een concert in de Amsterdamse poptempel Paradiso te geven, maar vanwege de grote vraag naar kaartjes kondigt hij vrijdag een clubtoer aan.

Kaartjes voor de show van 4 november in Paradiso waren al binnen vijftien minuten uitverkocht, waarna Meeuwis besloot toch een clubtoer te doen. Komend voorjaar trekt de Brabander met zijn band langs zes steden met de Armen Open Clubtoer.

"De clubtoer van 2008 zit bij ons allemaal nog vers in het geheugen en was zo onwijs leuk", reageert Meeuwis, die zin heeft in de toer. "Dat smaakte naar meer. En het publiek waardeert het ook om ons in die kleine zalen te zien. Het is toch een stuk intiemer en misschien meer onbevangen dan een stadion of een groot festival."

De Armen Open Clubtoer gaat op 6 maart van start in Den Haag. Via Utrecht, Groningen, Tilburg en Hengelo trekt Meeuwis naar Amsterdam. Daar sluit hij zijn tournee op 4 april af met een concert in Paradiso. Kaartjes voor de concerten zijn vanaf zaterdagochtend te koop.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren