logo songteksten.net

Presentatiekwartet kijkt vol trots terug op songfestival

Presentatoren Edsilia Rombley, Chantal Janzen, Jan Smit en Nikkie de Jager zijn tevreden over hun songfestivalavontuur. Het viertal kijkt zondag, de dag na de grote finale van zaterdag in Rotterdam Ahoy, met trots terug.

"Het was een geweldige ervaring en ik had nooit gedacht dat ik een van de presentatoren van dit fantastische @eurovision evenement zou zijn", schrijft Edsilia op Instagram. "Ik ben er zo trots op dat @jansmit, @chantaljanzen.official, @nikkietutorials & ik Nederland als presentatoren mochten vertegenwoordigen, we zijn vier verschillende mensen die er samen als een stonden. Dat is wat ik zo mooi vind aan Eurovisie. Alle verschillen samen verenigd. Muziek verbindt en zorgt ervoor dat we onze problemen even vergeten. Grote complimenten aan het Eurovisie team! Voor de camera's en achter de schermen, ze hebben zo hard gewerkt!"

Chantal is nog steeds sprakeloos, schrijft ze in haar Instagram Stories. "Wat een ervaring, wat een voorrecht om dit mee te maken. Ik zweef even 'n tijdje als jullie 't goed vinden."

Ook Jan heeft een mooie finale achter de rug. "Wat een avond! Wat een avontuur! Wat een achtbaan! Wat een droom! Bedankt Europa", zegt hij op Instagram. Nikkie is het daarmee eens, schrijft ze in haar Instagram Stories. "We hebben het geflikt, en ik ben zo trots."

Laatst gewijzigd op: 2 jaar geleden

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren