logo songteksten.net

Edsilia blikt trots en dankbaar terug op songfestivalfinale

Edsilia Rombley blikt precies een week na de finale van het Eurovisie Songfestival trots terug op het spektakel waar zij als presentatrice deel van mocht uitmaken. Bij een behind the scenes-video op Instagram schrijft de zangeres hoe dankbaar ze is dat ze aan het liedjesfestijn mocht meewerken.

In het filmpje wordt een kijkje achter de schermen gegeven van het songfestival. Van cameramensen tot technici en de regisseur, iedereen legt uit wat ze doen en hoeveel werk er bij de productie van het songfestival komt kijken. Edsilia kan haar ogen niet geloven, zo schrijft ze.

"Met tranen in mijn ogen, zo ontroerd kijk ik naar dit filmpje! Zo mooi hoe we in deze tijd samen met elkaar iets moois kunnen neerzetten! Alle mensen achter de schermen... zo hard gewerkt en vooral keihard samengewerkt, met zo’n positieve instelling en alle stress die erbij komt kijken! Ben zo dankbaar dat ik hier deel van mocht zijn!"

De zangeres erkent daarnaast "hoeveel erbij komt kijken om dit te kunnen maken" en dat iedere persoon die bij de productie betrokken is geweest, belangrijk was voor de show. "Teamwork makes the dream work!"

Laatst gewijzigd op: 2 jaar geleden

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren