logo songteksten.net

Danny de Munk wil kinderen waarde van leven leren

(Novum) - Danny de Munk hoopt dat zijn kinderen de waarde van het leven leren kennen. De musicalacteur is vader van een zoon en dochter en staat momenteel op de planken met Jeugdherinneringen, waarin hij terugkijkt op zijn eigen jaren als kind.

De Munk hoopt bovenal dat hij en zijn vrouw Jenny 'een goede papa en mama zijn geweest'. "En dat ze de waarde van het leven hebben leren kennen. Net als wij", zegt hij maandag in De Telegraaf over zijn 13-jarige dochter Bo en 9-jarige zoon Davy. "Jenny en ik hebben ons huis aan het water ingeruild voor een veel kleinere woning in Purmerend, omdat ik wil dat de buurman gewoon gedag zegt. Dat vinden wij veel belangrijker."

De Amsterdammer staat in Jeugdherinneringen met een andere in de hoofdstad geboren acteur, Henk Poort. "Ik hoop dat mijn dochters Lana Sophia van 9 en Suze van 7 later vinden dat ik het goed heb gedaan", zegt hij over zijn kinderen. "Toen ik vader werd, heb ik besloten het anders te doen dan mijn eigen ouders. Dat zullen zij waarschijnlijk ook doen. Als ouder doe je het nooit perfect, maar je kunt het wel zo goed mogelijk doen."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren