logo songteksten.net

Rihanna vestigt weer record in Groot-Brittannië

(Novum) - Rihanna heeft wederom muziekgeschiedenis geschreven in Groot-Brittannië. Haar nieuwe single We Found Love voert de Britse hitlijst aan en is de zesde nummer 1-hit voor Rihanna in de afgelopen vijf jaar. Nooit eerder scoorde een vrouwelijke soloartiest in zo'n korte tijd zes nummer 1-hits, laat de Official UK Charts Company weten.

Rihanna schreef dit jaar al eerder een Brits record op haar naam. In januari voerde de single What's My Name de hitlijst aan, wat betekende dat Rihanna de afgelopen vijf jaar elk jaar een nummer 1-hit scoorde. Ze was de eerste vrouwelijke artiest die dat voor elkaar kreeg.

Ook in de Verenigde Staten vestigde Rihanna dit jaar een muziekrecord. Daar scoorde ze in april haar tiende nummer 1-hit in vijf jaar tijd met S&M. Rihanna verbrak het record van Mariah Carey, die in de jaren negentig vijf jaar en vier maanden nodig had voor tien nummer 1-hits.

De videoclip bij We Found Love deed nogal wat stof opwaaien in Noord-Ierland. Toen Rihanna het clipje twee weken geleden opnam in een graanveld, vond de boer dat de zangeres te schaars gekleed was. "Jonge dames hoeven hun kleren niet uit te trekken om te entertainen", zei de boer, die een topless Rihanna van zijn akker verjoeg.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren