logo songteksten.net

Melissa Etheridge in voorjaar naar Nederland

(Novum) - Melissa Etheridge verzorgt dit voorjaar drie concerten in Nederland. De Amerikaanse zangeres staat op woensdag 22 februari in Utrecht, een dag later treedt ze op in Amsterdam. Op vrijdag 9 maart volgt nog een show in Groningen. Dat heeft concertorganisator Mojo maandag bekendgemaakt.

Etheridge was vorig jaar voor het laatst in Nederland. Toen gaf ze een uitverkocht concert in de Amsterdamse poptempel Paradiso. Dit keer treedt Etheridge in Amsterdam op in de Heineken Music Hall. In Utrecht doet ze Vredenburg Leidsche Rijn aan, in Groningen staat ze in De Oosterpoort. Kaarten voor de drie concerten zijn vanaf vrijdagochtend te koop.

De 50-jarige Melissa Etheridge is in Nederland vooral bekend van de hits Bring Me Some Water en Like the Way I Do. De Amerikaanse heeft twee Grammy's en een Oscar op de schoorsteenmantel staan. Die Grammy's won Etheridge in de jaren negentig voor Ain't it Heavy en Come to My Window, de Oscar kreeg ze in 2007 voor haar nummer I Need to Wake Up, dat in de film An Inconvenient Truth te horen was.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren